...

2013-03-01 @ 13:38:32 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Jag saknar dig så jävla mycket, vet inte vad jag ska ta mig till. Klarar inte att hålla känslorna tillbaka längre, klarar inte att stänga inne dom. Vardagen flyter på men helt utan glädje, hela det här året har börjat i katastrof och jag orkar helt enkelt inte mer nu. Jag klarar inte av det längre. 
 
Jag vill bara få tillbaka mitt gamla jag, mitt gamla liv. Då jag hade Flechen vid min sida och var stark nog att klara av vad som helst. Nu känns allt bara 100 gånger jobbigare än det hade varit då. Jag saknar honom så jävla mycket, tårarna slutar aldrig rinna och smärtan växer sig bara större och större.
 
Jag klarar inte att möta denna världen ensam, jag behöver dig vid min sida min underbara vän..♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Fina Flechen <3

2013-03-02 @ 09:57:03
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Postat av: Julia

Hej Hanna! Det är jag som äger eller ägde Kasper Boy. Jag vill inte tynga ner dig mer men Kasper har också åkt till Flechen. Till dom evigt gröna ängarna. Kasper fick en allvarlig senskada och ville inte att han skulle lida. Men ändå gjorde det ont hemskt ont. Jag känner precis som du. Och jag kan säga en sak. JAG VET HUR DET KÄNNS. Kommentera på min blogg om du har några frågor eller så. Men jag undrar en sak. Varför gick det så snett med Flechen? Du behöver inte svara men om du vill så vill jag gärna veta... Styrkekramar Julia

Svar: Jag blir hemskt ledsen att höra om kasper, men han var iallafall lycklig sina sista år vilket känns väldigt bra. Men du fick iallafall chansen att säga farväl på ett bra sätt, det han jag aldrig med Flechen. Har planerat att försöka skriva ett inlägg så småning om då det är fler som vill veta vad som hände, men just nu är det för färskt för att jag ska orka det.
dailyhorses.blogg.se

2013-03-02 @ 15:08:59
URL: http://wildstormwind.blogg.se
Postat av: ♣ Ida - Hon som föddes med LKG

Så fin häst!

Svar: tack
dailyhorses.blogg.se

2013-03-13 @ 13:14:45
URL: http://idahtt.blogg.se
Postat av: Anonym

Asso jag tycker att det är jättesynd om dig!! Jag kan faktiskt sitta å lipa när jag läser dina inlägg, jag har förlorat en vän en gång, inte en häst! Men det låter kanske lite konstigt men det va en kanin. Absolut den hemskaste dagen i hela mitt liv! Han var min bästa vän! Och det värsta va. När han låg i mitt knä o somnade in. Och innan det, se honom nästan kvävas! Jag kunde verkligen inte prata eller något. För hela mitt hjärta bara brast! Hanna tänker på dig jättemycket <3

2013-04-01 @ 23:50:49
Postat av: petra

hej! vi har pratat nån gång innan via bloggarna, var en fd ägare till flaschen och såg nu att han har fått somna av någon anledning :/ så tråkigt för dig! Får man fråga vad som hände eller så?

Vet hur det är att förlora sin allra bästa vän, har själv gått den vägen och det går inte en dag utan att jag tänker på mitt fina sto jag en gång hade.

Hoppas allt är bra med dig!

2014-06-09 @ 18:32:03
URL: http://xologiskt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback