Tävla om ett läger på AW

2013-10-17 @ 09:37:28 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Vore det inte helt fantastiskt att vinna ett läger på AW Sporthorses (awsporthorses.se). Den möjligheten finns nu hos Johanna Grant och såklart är jag med och tävlar. Klicka här för att komma till tävlingen!

Så var sagan slut

2013-10-01 @ 10:00:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
I januari 2011 startade vi denna bloggen, nästan tre år sedan nu. Sedan dess har jag bloggat här flera gånger om dagen med undantag från korta pauser samt den långa pausen efter olyckan. Men efter den långa pausen tidigare i år har det aldrig blivit det samma. Har aldrig kommit in i det där flowet jag hade förr där inlägg kunde poppa upp i hjärnan varannan sekund och det kändes som en självklarhet att logga in här och blogga varje dag. Därför måste jag nu, tyvärr, säga att denna saga är slut.
 
Jag har verkligen tyckt om att blogga här och jag är väldigt glad för att Hanna övertygade mig att starta den här bloggen tillsammans med henne för snart tre år sedan. Det har gett mig väldigt mycket att blogga här och jag är väldigt tacksam för denna tiden, men jag känner inte att det ger mig något längre. Bloggen utvecklas inte mer, jag får inte ut lika mycket av det längre och jag siktar inte mot att bli någon storbloggare - det här är helt enkelt slutet. Bloggen har utvecklat mig och jag uppskattar även all den respons vi har fått genom bloggen. Många trogna läsare och alltid en bra stämning. Medverkan i tidningen MinHäst, besöksrekord på över 1000 personer samt att ha utvecklat mig själv är bara lite av det bloggen har gett mig.
 
Nu tackar jag för mig, denna resa är slut. Tack alla ni som kikat in här varje dag varesig ni vill erkänna det eller inte. Nu ska jag fortsätta min resa med Bull utanför bloggen, med ett bra resultat i helgen är vi grymt taggade för kommande tävlingar. Vill ni följa mig, gör det mer än gärna på instagram @beckus och twitter @rebeckuz.
 
Bild från i söndags, min fina ponny! ♥

Det är inte helt utan sorg i hjärtat som jag skriver detta inlägg och kanske ångrar jag mig redan imorgon. Men jag vet att detta är rätt beslut och jag vill inte längre leva mitt liv på internet. Nu ska jag snart ha mitt sista år tillsammans med min ponny, jag är inne på mitt sista år i skolan och kanske börjar mitt sista år i Sverige också snart. Jag ska leva livet och göra det till det bästa jag kan!