Kaos

2013-09-27 @ 13:09:31 | Rebecka • Utrustning | © DailyHorses 2013
Trodde det skulle vara den lugnaste tiden att åka till Charlies-rean innan skolan idag men det var kaos rent ut sagt. Förstår inte hur folk kan tycka att det är så galet roligt att åka och trängas med mängder med människor på en rea för att köpa saker som man egentligen inte har någon användning för... Själv klarade jag bara av att vara där tio minuter innan jag fick panik, hatar verkligen att trängas med folk.
 
Fick med mig ett tävlingsschabrak och ett par benskydd under den korta tiden jag var där, men är inte helt säker på storlekarna så ska kolla det och åka dit nästa vecka och byta om det inte passar. Har mycket andra smågrejer att köpa men inget som var på rea så jag kände att jag hellre åker dit nästa vecka och kunna andas och ta mig fram i butiken som vanligt. Förstår inte all den där hysterin och besattheten av att vara där på rean, för mig är det bara ett enormt stressmoment!
 
Var i alla fall dessa benskydd (de bruna) och detta schabrak jag köpte. Som sagt är jag osäker på storleken men hoppas på att det passar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback