Vaggeryd 6 juni

2013-06-06 @ 19:38:19 | Rebecka • Tävling | © DailyHorses 2013
Har inte så mycket att säga om dagens tävling faktiskt. Är så himla nöjd även om rundorna inte var några stilrundor precis. Insåg att jag och Bull numera är ett av de ekipagen jag själv hade blundat när jag sett och hoppats på att de inte gick omkull och dog i den farten, haha. Men jag hade rätt inställning, Bull åt och drack ordentligt mellan klasserna, han kissade (tror seriöst det var därför, han blir alltid nödig efter att man ridit och oftast kissar han inte på tävlingsplatsen haha) och vi hade turen på vår sida på de hinder i andra klassen som vi kom nära på. Sedan tappade jag som vanligt ena stigbygeln i omhoppningen och tog därför ut sista svängen rätt mycket för att säkra nollan. Trots det räckte det till en femteplats och bara två sekunder från vinnaren.
 
Vi är tillbaka på banan igen (hahaha) och jag är sååå taggad inför nästa termins alla tävlingar. Detta var sista för denna terminen och det kunde inte bli ett bättre avslut. Finaste ponnyn!
 
Har massa nya superfina bilder från idag, mamma börjar bli bra på det där!
 
Film kommer alldeles strax, den laddar för fullt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att det gick bra! Hur länge håller en sänsong på ungefär och är det flera säsonger under ett år?
Jag rider men tävlar inte så förstår inte sånt! ;)

Svar: Ja! :) Asså det beror på hur man definierar det men oftast tävlar man inte jättemycket under vintern (då det blir jobbigt att köra transport i mkt snö) och sen är det olika från person till person om man tävlar massa på sommaren eller om hästen går på bete osv. Så man bestämmer sin egen tävlingssäsong kan man väl säga :) Eftersom jag inte ska tävla nått med Bull nu på sommarlovet så kan man ju säga att jag delat upp det i höst- och vårsäsong. :)
dailyhorses.blogg.se

2013-06-06 @ 19:57:18
Postat av: Josäfin Andersson

Himla söt häst du har måste jag säga :D

Svar: Visst är han! :D
dailyhorses.blogg.se

2013-06-06 @ 21:27:36
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Henny Vinlöf - blogg om tävlingshästar på olika nivåer!

SV: ja jag håller med dig.. De är tyvärr lite för stora för mig också så tycker det är bättre att de får vandra vidare till någon de sitter perfekt på så kan jag ju köpa mig ett par nya animo efter det :D

Kul att det gick så bra!! Grattis till placeringen :D

Svar: Tack! :)
dailyhorses.blogg.se

2013-06-06 @ 22:07:08
URL: http://hennyvinlof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback