Söndag 16/6

2013-06-16 @ 08:17:00 | Rebecka • Vardag | © DailyHorses 2013
Dagen började tidigt med morgonfodring i stallet och där är jag nog fortfarande kvar just nu (tidsinställt inlägg). Fixar allt i stallet nu på morgonen samt rider ett pass på banan på Bull. Ska senare ner mot stan och Hööks+Charlies och ikväll blir det putsning och skritt på Bull.
 
Känns som en bra början på sommarlovet det här. Att ha en vecka ledigt först innan det drar igång på riktigt, hinna landa och andas en stund och njuta lite av att vara ledig. Kunna umgås med vänner och inte behöva stressa vart jag än är - det händer inte ofta kan jag säga! Sedan har jag fortfarande endel att göra men det är inga jobbiga grejer och det är inget jag behöver stressa ihjäl mig för. Har nog inte förstått att det är sommarlov än dock... Men det kommer när jag sitter i bilen påväg till vedis!
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Och jag måste vänta i två veckor till innan jag äntligen får packa in pållen och åka på läger, jag förstår inte hur jag de senaste två åren klarat mig ända till v.32..! Läängtar :D

2013-06-16 @ 10:58:53
URL: http://slowmotionphoto.horseworld.se
Postat av: Maja

Vad har hänt med bloggen? Den står helt still?:O

2013-06-22 @ 18:02:17
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

Hej! Verkar som om ni håller till i jönköping när jag kikar igenom bloggen, bilder på vaggeryd och även jönköpings, det är nämligen så att jag har planer till att flytta mig och min häst till jönköping i höst, vad är det allra bästa stallet jag ska söka mig till då? Bör ha ridhus, ridbana & OK ridvägar, gärna nära centrum, läste om bashult men låg lite på "fel sida stan" (bättre med andra sidan och uppåt mot bankeryd) för mig om jag vill ta mig till träningar på jönköpings, vart står ni? Har ni några tips? :) Svara gärna till mailen om ni vill!! :) mvh Emma Fors, tack på förhand!!

2013-06-25 @ 12:28:23
URL: http://forzi.blogg.se
Postat av: Maja

Emma, flytta din häst till JFK!! Där har du tre ridhus, en ridnas och jätte härliga riksvägar ute i skogen + en tränngbana. Härliga hagar är de också!!!
och du har även möjlighet att träna för jätte bra tränare!

JFKr helt klart bäst ;D

2013-06-27 @ 22:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback