Jag har en underbar sommar!

2013-06-30 @ 21:26:23 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Hejsan allihopa, hur har ni det? Jag får ursäkta att jag inte hann fixa något "hejdå, vi hörs senare"-inlägg innan jag drog iväg till Vedbände men det får komma nu istället!
 
Har ju tillbringat tio underbara dagar på Vedis, mitt andra hem. Bull har gått superfint hela veckan, så mjuk och liksidig i dressyren och avslappnad trots alla de andra hästarna på banan samtidigt. Pigg och glad i skogen och självklart öronen fram och fem växlar till såfort det kommer hinder. Han har faktiskt byggt på musklerna fint och ser riktigt trevlig ut, lagom i hull och ryggmusklerna börjar jobba sig fint tillbaka!
Igår kom jag hem från Vedis alltså där jag haft väldigt roligt. Alltid lika tråkigt att åka därifrån men det var inte min sista gång där för denna sommar för i slutet av juli åker jag tillbaka igen men då som personal. Det kommer bli toppen! :D
 
Igår lämnade vi honom vid sommarbetet och idag åkte vi dit då alla hästarna skulle släppas ihop. De bråkade såklart lite men jag tror det kommer bli superbra där! Nu ska jag ju iväg tre veckor till Mexiko och då är det en annan tjej som kommer rida och ta hand om Bull samtidigt som han står på betet. Han kommer ha det superbra! :)
 
Imorgon åker jag upp till Stockholm och tidigt på tisdag morgon lyfter planet. Är såklart taggad men också väldigt nervös. Men tror det kommer bli bra det med, som allt annat denna sommar! :D
 
Vad har ni för er i sommar?
 
 
Detta blir sista inlägget på ett bra tag tyvärr. Inga tidsinställda är fixade och jag kommer inte ha någon telefon eller internet i Mexiko. Vi hörs en snabbis när jag är hemma igen innan jag åker till sköna gröna Vedbände igen! Ni får ha en underbar sommar allihopa! Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback