Inlägg i repris

2013-06-02 @ 11:33:30 | Rebecka • Åsikter | © DailyHorses 2013
Don't do this!
 
Många bloggare ger ju ofta tips på hur man ska göra för att få fler läsare men jag tänkte tipsa om en sak som man inte ska göra, i alla fall inte om man ska få mig som läsare...
 
Det är jättebra att kommentera på andras bloggar för att själv få läsare till sin, det är ett jättebra tips verkligen. Det felet många gör dock är att skicka runt reklam i kommentarsfälten på andra bloggar och det är fruktansvärt irriterande. Att tipsa om en bloggtävling är okej men all annan reklam som skickas runt hit och dit är bara irriterande och ger inte bloggen ett bra rykte. Jag har i alla fall inte lust att börja läsa en blogg för att jag fått en oengagerad kommentar i stil med "Hej, kolla in min blogg!" som bloggaren klipper och klistrar in i varendra kommentarsfält som kan hittas. Nej, glöm det!
 
Något jag tycker är bra dock är när folk verkligen läser inläggen och kommenterar utefter det. Att få en lite längre eller i alla fall genomtänkt kommentar om inlägget man skrivit då blir man glad och då vill man gärna kika in på den bloggen och veta vem som står bakom kommentaren, och kanske fastnar man. Det är ett mycket hetare tips från mig!
 
 
Publicerar detta inlägg igen då det är MÅNGA som behöver tänka på detta! Please vi vill inte ställa frågor i din frågestund när vi inte ens läser din blogg! ;)

Kommentarer
Postat av: Alice

Håller med dig :)

2013-06-02 @ 12:12:25
URL: http://crazyhorsealice.blogg.se
Postat av: Matilda

Kan inte ni ha en frågestund snart? :) skulle vara jätte kul då ni sällan har de!

Svar: Absolut, tack för tipset! :)
dailyhorses.blogg.se

2013-06-02 @ 12:15:39
Postat av: Mysan Carlsson

Åh, jättefin häst!

2013-06-02 @ 15:18:22
URL: http://mysancarlsson.horseworld.se
Postat av: Sofia :)

Håller verkligen med mycket roligare att få en kommentar från en lite mer "inläst" och inte bara en ytlig "kolla in min blogg" kommentar!

2013-06-02 @ 16:48:39
URL: http://SofiaNilzon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback