En månad utan dig..

2013-02-26 @ 03:18:00 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Det har redan gått en hel månad, en månad sen jag tvingades säga farväl till min allra bästa vän..
 
Jag har aldrig kunnat tro att det kunde göra såhär ont i hjärtat eller att man kunnat vara såhär ledsen, någonsin. Men att förlora Fleche är det värsta som hänt mig. Vi var ett team han och jag, vi skulle alltid vara tillsammans, det var ju så det var besämt. Det skulle alltid vara han och jag mot världen..
 
Smärtan är outhärdlig, saknaden är enorm och växer sig större varje dag. Tårarna tar aldrig slut, varje natt gråter jag mig till söms och hoppas att jag ska vakna upp ur den här mardrömmen. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här. Hur jag någonsin ska leva mitt liv så som jag gjort innan, när jag inte längre har min bättre halva här hos mig.
 
Jag älskar dig Fleche Gallant, då, nu och föralltid.
Du kommer alltid att äga hela mitt hjärta.
 
Vila i frid min allra bästa vän, jag saknar dig så..♥
 
 


Kommentarer
Postat av: Olga

Hej kan man köpa(beställa bloggdesign av er? =)

Svar: ja, melja [email protected] så tar vi kontakt med dig när vi har tid.
dailyhorses.blogg.se

2013-02-26 @ 09:30:21
Postat av: Elin

<3

2013-02-27 @ 08:25:56
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Postat av: anomny

okej ibland kanske det inte hjälper att sitta och beklaga sig på internet. jag vet att de som hänt dig är väldigt hemskt men bättre att ta tag i sitt liv och försöka gå vidare. alla vet redan att du är ledsen så det behöver du inte berätta hela tiden över internet. jobba istället för att må bra, för någonstans får man ju faktiskt inse att de som hänt är hemskt, MEN de finns faktiskt hemskare saker. Många förlorar sina föräldrar eller nära vänner/anhöriga, och de lyckas gå vidare. Dock tror jag inte de lyckas de genom att sitta på internet och tycka att de har de hemskast i hela världen o de e så synd om dom....

Svar: Jag vet inte om du ser på dina häst som en maskin eller liknande men min häst var mitt allt. Du säger att förlora nära vänner skulle vara värre än att förlora sin häst? Men om min häst råkar vara min bästa vän då? Hela mitt liv kretsade runt honom, allt jag gjorde hade anknytning till honom. Och precis som jag skrivit tidigare så har MIN blogg varit ett ställe där jag ALLTID skrivit ner MINA tankar om livet och mina egna åsikter. Varför skulle jag då inte dela med mig om mina tankar i dagsläget? Jag vet inte om du någonsin sett din allra bästa vän bryta ryggen framför dina ögon, men den dagen det händer dig, gå vidare för fan det är väl inte så jävla farligt, eller? Tänk dig för innan du skriver kommentarer som denna till någon du uppenbarligen vet redan mår jävligt dåligt, du har ingen aning om vad som hände, hur jag var inblandad eller hur jag mår. Detta är min blogg och där skriver jag precis vad jag vill, vill du inte läsa det, fine by me, I don´t care about you.
dailyhorses.blogg.se

2013-02-27 @ 09:18:43
Postat av: Stockholmsjenna

usch va trist :( beklagar sorgen.

2013-02-28 @ 19:01:06
URL: http://stockholmsjenna.se
Postat av: Sanna

Svar till anomny eller anonym kanske det ska stå...
Om du nu ska skriva något så kallt och elak stå iaf för det med ditt namn, eller är det så att du inte vågar det?
Du har väl ingen aning om vad Hanna gör med sitt liv eller vad hon mår bäst av att göra?
Du kanske bör tänka dig för innan du uttalar dig nästa gång!

2013-02-28 @ 21:03:33
Postat av: Ponnydressyr - Sara

Åh vad respektlösa personer det kan finnas.. ingen ska behöva se det du såg och va med om det som hände. tänker på dig och fleche så fort jag hör låten let her go.. styrkekram <3

2013-03-03 @ 01:43:45
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: Anonym

Nej men usch vad hemskt! Jag vet precis hur det är att förlora någon. Min foderhäst avlivades i somras, och jag såg när han blev skjuten i huvudet mitt framför ögonen på mig och jag hade ingenting alls att säga till om. Han blev uppskuren i halsen också för att blodet skulle komma ut och det var blod över hela stallplanen. Detta är det mest fruktansvärda jag varit med om. Han var mitt allt, precis som din häst var för dig. Jag vet att det kan låta otroligt att "tiden läker alls sår" men det gör den faktiskt. Även om jag saknar honom varje dag och känner hur ont det gör, så går livet vidare och det finns andra hästar även om det känns som man ska dö och aldrig mer kunna tycka något är kul. Men, med tiden blir det bättre och "när gud stänger en dörr, öppnar han ett fönster." Det kommer lösa sig för dig med, precs som det gjort för mig.

2013-03-21 @ 21:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback