Vecka f-e-m-t-i-o

2012-12-10 @ 11:48:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Helt sjukt att det redan är vecka 50. Det är ju snart jul, snart nyår och snart 2013 (om världen inte går under den 21a det vill säga, hahaha). Helt sjukt vad fort det har gått!
 
Denna veckan är fullproppad med plugg så det är lite tur att Bull kommer få vila fram till torsdag så jag har tid att plugga ordentligt. Nu gäller det på riktigt, slutprov i Matte 2 denna veckan och i Fysik 1 nästa vecka. Dessutom mycket uppgifter utöver det så att skolan snart tar död på en. Så typiskt så här innan ett lov. Av någon anledning lägger alla lärarna allting precis innan loven och nu är det mycket även om vi har flyttat fram mer än hälften av sakerna till efter lovet. Suuuuck!
 
Jaja, sluttjatat om det. Nu drar jag denna veckan lite snabbt, det är mest i helgen det händer saker!
 
Måndag-Torsdag: Bull vilar och jag lägger all min energi på skolan. Händer inte någonting speciellt utöver det utan det kommer bli väldigt segt men också väldigt behövligt. Bull skos på torsdagen.
Fredag: Slutar skolan tidigare eftersom vi har längre än 4 timmars (!!!) matteprov så hinner med Bull innan JFK på kvällen. Bull ska ridas ut lugnt en stund efter mini-vilan och sedan ska jag ju hoppa Aspe i hoppspecialen. Ska hoppa lite titthinder då också, är väldigt taggad!
Lördag: Rider lite lugnt i skogen på Bull igen och kollar så att gas och broms fungerar som de ska, haha. Genrep inför luciashowen sedan som är på söndagen och som jag kommer delta i lite saker i.
Söndag: Luciashowen kommer ta upp hela dagen men kanske åker en sväng till Bull mitt på dagen och rider. Jag är ju inte med i US längre (de håller i luciashowen varje år) men som sagt så är jag med på några bitar och även där för att hjälpa till. Mysigt värre!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback