Upp och ner

2012-12-21 @ 23:03:57 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Dagen har varit som en bergochdal-bana med känslor, väldigt förvirrande. Började dagen hos frissan som klippte en dm för mycket så nu är det superkort och jag saknar mitt gamla långa hår redan, i-landsproblem! Sedan en härlig skolavslutning såklart och en underbar känsla av jullov innan rektorn kommer och spoilar allt med att berätta att alla måste göra omprov på slutprovet i Fysik. Hej mardröm! Tänker inte gå in på anledningar här men det är en väldig diskussion nu kan jag lova. Åh, skolan kan gå och dö!
 
En snabb lunch med goa klasskompisar innan jag var uppe hos Bull och red ut med Sanna på Fleche. Båda hästarna var nöjda och glada och skötte sig bra. En superhärlig och bra uteritt på underbara galoppstigar. Det är livet, helt klart! Sedan var det ju, som Hanna sa, dags för sista ridningen i hoppspecialen. Det gör riktigt ont då vi varit ett grymt gäng som hållit ihop länge och varit med om mycket. Fredagskvällarna har varit underbara med underbara ponnyer, underbara vänner och en go stämning i 6 hela år och nu har det tagit slut. Även om jag ska vara kvar på ridskolan (berättar mer om det senare) så kommer det aldrig finnas en grupp så bra som fredagshoppspecialen på ponny. Gruppen för individa med speciella behov som vi lite skämtsamt kallade oss för något år sedan eller mer. Åh vad jag kommer sakna det! ♥
 
Ska fixa ihop ett inlägg med bilder från hoppspecial-tiden, när jag inte har julbak, shoppning eller är i stallet. Ska nog hinnas med någon gång i alla fall!
 
En supergammal bild på mig och Hanna från hoppspecialen. Har många fler på lager!
 
Glömde säga att jag red Boy i alla fall och vi red barbacka utan skor, klassikern! Hade velat ha Aspe, eftersom jag tycker väldigt mycket om henne, men Boy är också rolig att rida. Gick väl inte superbra men fick till några bra övergångar på slutet i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback