Missnöjd

2012-12-14 @ 22:33:22 | Rebecka • Träning | © DailyHorses 2013
Vill helst av allt dra ett streck över dagens hoppning, gick inte riktigt som jag ville. Aspe var spänd och springig, drog ut bogen och töntade sig på hinder onödigt mycket. Jag red uselt, var inte ordentligt fokuserad och allt detta tillsammans blev ingen bra mix kan jag lova.
 
Känns inte som någon vidare uppladdning inför söndag direkt då vi ska vara med på luciashowen jag och Aspe och vi funderade faktiskt över om jag skulle ta en annan ponny. Men det vill jag inte heller. Dels för att jag hoppat Aspe det senaste och kännt in mig på hur hon är och hur jag ska rida henne och det är en stor omställning till en annan ponny bara sådär dagarna innan själva showen. Och dels så vill jag göra detta med Aspe. Jag tycker om henne väldigt mycket och eftersom det kan vara sista gången jag hoppar henne på söndag så vill jag inte sumpa det. Fina Aspe som jag fäst mig riktigt mycket vid det senaste!
 
Får se lite positivt i det i alla fall, förhoppningsvis kom detta humöret idag och lämnar lika fort. Får hoppas på att hon är på samma humör på söndag som hon var förra veckan för då tror jag detta kommer gå prima. Och de gånger vi faktiskt hoppade och kom bra på hindren hoppade hon jättefint och där är jag nöjd över henne (min ridning är jag inte nöjd över någonstans idag). Vi får skärpa upp oss till söndag, då ska vi visa vad vi egentligen går för!
 
I princip den enda bild jag har på mig och Aspe när vi hade henne som voltigeponny några gånger. Får se om det blir några fler i helgen, hoppas på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback