Home sweet home

2012-12-08 @ 17:01:09 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Åkte hemifrån vid 06.00 idag och kom inte hem förens nu. Kan säga att jag är ganska så trött..
 
Började dagen med att jobba upp på jfk i snöstorm, som tur var så jobbade jag med bästa Julia och vi är så grymt synkroniserade ihop så vi löste det utan minsta problem. Så himla skönt att jobba med någon som man verkligen funkar med och båda vet exakt vad dom ska göra i alla situationer. Det är trots allt hästar vi jobbar med och ungefär 50 stycken desutom så det är himla skönt när man slitter förklara hur man tänker utan kan förmedla det med en blick :P
 
Slutade jobbet ca halv 12, då hade vi mockat 50 boxar, släppt in och ut hästar, vägt hö till alla hästar samt lunch och morgonfodrat. Snabbt jobbat med tanke på vädret ;)
Jag åkte direkt ut till Sjövik efter det där det var ganska tomt, så tog tag i lite mockning som var ogjort och hjälpte till med lite annat pyssel i stallet.
Efter det var det dags för dagens höjdpunkt! Vi hade fått låna en av de som hyr in sig hos Ericas hästar att tolka efter! Så himla roligt! Det är lätt en utav de bästa grejerna med vintern, så himla kul! :D
 
Påvägen hem därifrån åkte jag och pappa förbi Flechen och mockade och fixade stallet lite snabbt. Orkade verkligen inte rida idag. Är grymt trött efter allt jobb och grejer så nu tänkte jag sätta på One Tree Hill och bara ligga och softa tills det är dags för kvällsfodring vid halv åtta snåret.
 
Riktigt bra dag måste jag säga, behöver sånna här dagar med goa vänner, framförallt Julia som jag inte träffat på hur länge som helst! Underbara hästar och massa roligheter ;)
 
Men nu ska jag mysa lite, vi hörs kanske senare! :)
 
Hade glömt bort denna bilden helt, så underbar♥
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Mycket häst idag :D

2012-12-08 @ 19:40:33
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback