Helt slut

2012-12-30 @ 18:43:02 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Shit jag är verkligen så otroligt trött, märker verkligen av det var länge sedan jag red så här mycket och intensivt!
 
Han med att rida fem hästar även idag och vara hemma i någorlunda god tid. Testade att rida ut med Boy och några till idag men det var verkligen blank is och om man red i den lilla snön som fanns så fick dom snö, eller rättare sagt isstyltor jättesnabbt. Så vi gav snabbt upp det och red resten inne istället. Även Boy fick trava och galoppera lite inne och han var riktigt fin!
 
Jag och Frida kom även på att det går grymt mycket snabbare om man struntar i att sadla så vi red helt enkelt alla hästarna barbacka idag. Lite jobbigare men det gick så mycket snabbare att det helt klart var värt det! Häst nummer två var Sanni som till en början var lite motig men hon blev fin mot slutet, har en liten kort film ni kan få se om det går att ladda upp den! :)
 
Häst nr 3 blev vår extremt coola haflingen Mutje! Hon är så himla ball, älskar henne vekrligen! Det är även henne vi brukar ha på voltigen. Men oftast går hon med nybörjare och det kändes idag kan jag lova. Hon var så extremt högerstel, har aldrig varit med om nått liknande :P Men mot slutet släppte hon igenom och blev riktigt riktigt fin och trevlig! Så himla cool är hon, ni ska få film även på henne!
 
Red även Sjamys eller mysan som hon kallas, det var länge sen nån krävde något av henne sa hon så det blev lösgörande arbete i skritt och trav. Riktigt trelig liten häst det där som gör allting så himla lätt! Trots att hon har kroppen emot sig så har hon det störtsa hjärtat ♥
 
Sist ut var Picasso. Det var massa folk i ridhuset som var ivägen mest överallt och hade ingen som helst koll på ridhusreglerna vilket var extrermt störande! Men jag fick göra det bästa av situationen. Gick väl inte jättebra precis, han är så himla stor och jag tycker han är riktigt svår att rida rätt men han är väldigt trevlig iallafall! Mot slutet tyckte jag att jag hittade en bra form i traven iallafall där han var avslappnad och jobbade fint med rygg och bakben.
 
Japp det var min dag det, imorgon ska jag försöka hinna med fyra hästar innan klockan 1, snabba ryck blir det!
 
 

Kommentarer
Postat av: Wilma & Emma

Just nu har vi en tävling där man kan vinna ett ländtecke från Agria i valfri storlek, skulle vara superkul om du var med! http://ziro.blogg.se/2012/december/tavling-vinn-ett-landtacke-fran-agria.html, Kram :D

2012-12-30 @ 18:46:00
URL: http://ziro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback