Gårdagen

2012-12-03 @ 19:23:18 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Som ni vet så satt jag och skrev protokoll på klubbdressyren i går morse. Var max 10 anmälda då det bara var för ridskoleryttarna men trodde ändå jag skulle frysa ihjäl, helt sjukt kallt. Sedan hjälpte jag Tindra när hon hoppade lite med sin ponny innan jag begav mig till Charlies och hämtade ut min beställning (som ni ska få se bilder på någon dag) samt köpte ett riktigt tjockis-vintertäcke med hals till ponnyn min!
 
När vi sedan skulle iväg med Bull till ridhuset så råkade mamma köra ner bilen i ett dike (ingen skada skedd och ingen transport på bilen än) så pappa fick komma och tillslut fick han upp den ur diket. Det är så typiskt någonting som skulle hända oss bara för att vi för en gångs skull planerat något. Tur att vi inte skulle iväg på träning bara, haha. ;) Men Bull blev i alla fall trimmad i ridhuset i en timme igår och skötte sig prima!
 
Var hemma rätt sent efter den lilla incidenten och var genomfrusen från topp till tå. Det var seriöst 10 minusgrader och inte en grad varmare i ridhuset heller. Tur att snön och vintern är så vacker så det kan vara värt kylan för annars hade detta varit ett helvete rent ut sagt. Älskar också att vi har både bastu och öppen spis hemma, helt underbart på vintern efter kalla stalldagar!
 
Från förra vintern när jag bara haft Bull i några veckor eller så! Tänk att det nästan är ett år sedan...
Unbelievable! ♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Kaaallt! Sålde tidningar igår morse i två timmar i 10 minus, inte heller så kul, haha, men man känner sig allt bra duktig efteråt!;)

2012-12-03 @ 20:45:04
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback