En ofattbart bra film

2013-09-04 @ 12:41:00 | Rebecka • Tips | © DailyHorses 2013
I lördags såg jag Mortal Instruments på bio och den var så fantastiskt bra. Hade inga förväntningar alls då jag aldrig hört talas om den innan och vi bokade biobesöket väldigt spontant bara någon dag innan och det var kanske därför den blev sådär extra bra. Just nu känns det som om den ligger högst upp på listan av mina favoritfilmer faktiskt och ska till och med gå och se den ikväll igen.
 
 
Jag blir väldigt väldigt påverkad av film, lever mig in i dem och försvinner verkligen till en annan värld och verklighet. Precis efter en bra film går jag med lyckorus men det rinner snabbt av och jag blir bara alldeles tom. Kan inte riktigt beskriva känslan men lika mycket positiva känslor som jag får av en film lika mycket negativa trycker ner mig bara en stund senare. Alla djupa tankar om vad jag vill med mitt liv, varför jag kliver upp på morgonen och varför livet ser ut som det gör bara bubblar upp på en och samma gång. Det blir lite mycket ibland!
 
Fick en väldigt stark sådan känsla efter denna filmen och det är dels därför och eftersom jag är sjuk som uppdateringen vart låg det senaste. När jag grubblat klart så får vi se hur det blir! Rekommenderar i alla fall denna filmen starkt.
 
Väldigt ärligt och öppet inlägg blev det visst, rakt från hjärnan och hjärtat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback