Tävlingar

2013-05-06 @ 19:41:00 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Försökte fundera på vad som hänt sedan sist, som är viktigt att ta upp och kom fram till att det i princip bara är de tävlingar jag varit med på. Första för terminen (om jag inte minns helt fel) var på JFK och gick väl inget vidare. Första klassen (LD) studsade vi över utan problem men han var helt galet pigg och jag hade inte speciellt mycket kontroll. Kommer ihåg att jag skrattade hela vägen ut från banan, haha. Andra klassen (LD+5) var han, om möjligt, ännu mer taggad och jag fick kunde inte riktigt rama in honom. Fick ett stopp på femman och sen två till på sista så då var vi uteslutna som vanligt i andra klassen. Just då kändes det ändå ganska okej faktiskt.. :)
 
Den tävlingen har jag ingen film ifrån men de två tävlingar jag varit med på efter det har jag film ifrån. Berättar mer om de tävlingarna i samband med filmerna senare i veckan!
 
 
Någon önskade också att få veta vilka tävlingar som är inplanerade nu framöver också. Den närmaste är i Svarttorp den 26 maj. Då blir det bara en LC precis som jag startat de senaste två tävlingarna. Jag gillar Svarttorp som tävlingsplats och har varit där både med Bull och Kuhs tidigare. Sedan blir det ännu en innan sommaren, i Vaggeryd-Skillingaryd den 6 juni. Där har jag aldrig varit tidigare men det var den dag som passade bäst för mig. Där testar vi nog på att hoppa både LD och LC igen beroende på hur det gick i Svarttorp. Känns som en bra planering och lite lagom innan sommarlovet börjar! :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

nytt sen dess är väl också att du gått tillbaka till ponnyhoppspecialen på JFK :)

Svar: Sant, bra att du påminner - jag glömmer alltid något! ;)
dailyhorses.blogg.se

2013-05-06 @ 21:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback