Svarttorp 26/5

2013-05-26 @ 18:41:01 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Red alltså bara en LC idag precis som de senaste tävlingarna och precis som då var mitt mål bara att komma runt banan. Försökte ha samma tänk som i Grankärr och det fungerade ju utmärkt! Gick in med en "nu j*vlar" inställning och bara bestämde mig helt enkelt. Gjorde exakt samma fel som förra tävlingen, nämligen att rida iväg honom till ett hinder vilket gjorde att han rev det, helt mitt fel och det tar jag på mig.
 
Jag hade en himla tur då det bara var en i klassen som var felfri i grunden och eftersom jag var snabbast i grunden ledde min ritt till en andraplacering. Bulls galopp täcker rätt mycket mark och jag red på honom i ett ordentligt tempo hela banan för att inte få ett stopp så det var väl kanske inte så konstigt, och jag är verkligen jättenöjd! Efter alla våra motgångar känner jag att detta kanske är en liten skymt av vad som kommas skall. Hoppas kan man ju, men jag vet att jag måste rida ordentligt och ha rätt tänk för att det ska fungera.
 
Nästa tävling är om lite mindre än två veckor och då hoppar vi både en LD och en LC igen. Då måste jag vara ännu starkare både fysiskt och mentalt men det ska gå det också. Nu börjar jag vittra framgång! :D
 
Dagens. Scapa schabrak, Eskadron huva och benskydd, Charles Owen hjälm, Hööks tröja, Roeckl handskar, Mountainhorse stövlar. Orkade inte ta med kavajen, kanske får bli premiär med den nästa gång!
 
Film från idag ska laddas upp, den kommer senare ikväll!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ruskigt snygga var ni!

2013-05-26 @ 18:47:48
URL: http://narkeryttarna.blogg.se
Postat av: Sara Fryk

sv: Tack, visst är han!! :)

2013-05-26 @ 19:39:28
URL: http://sarafryk.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback