Svar // Ni är ju för söta

2013-05-09 @ 10:34:00 | Rebecka • Tips | © DailyHorses 2013
Svar: Visst är han! Jag och Hanna fotade både Bull och Bonny i dörröppningen till stallet när solen låg på. Då ställer man in exponeringen så den är lagom på hästen och då blir det som är i skugga bakom (dvs. stallet) svart. Helt svart blir det inte överallt men det får man redigera i Photoshop efteråt. Det blev många riktigt fina och coola bilder, har fler att bjuda på men de ska också redigeras först! :)
 
Svar: Åh vad gullig du är, tack! Min systemkamera används som filmkamera då det blir bättre kvalité med den än med mobilen. Sedan redigerar jag filmen i Windows Movie Maker och alltså ingen app på telefonen. Movie Maker finns nog på de flesta PC-datorer och på Mac fungerar iMovie väldigt bra. Kram! :)
 

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Superfin blogg du har, älskar headern :D Allt bra idag?
Tänkte även fråga om du vet hur man gör printscreen på en Apple dator? Alltså som du gjort med kommentarerna i inlägget. Jag har en macbook air men har ingen aning om hur man gör..
Ha en supertrevlig torsdag!

Svar: Tack! :)Man trycker på "Apple tangenten" (⌘)+Shift+3 om man vill ha på hela skärmen eller (⌘)+Shift+4 om man vill välja ett visst område! :)
dailyhorses.blogg.se

2013-05-09 @ 10:59:25
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Alltså jag får fram den där grejen som man markerar området med, och jag markerar området jag vill printscreena, men hur gör man sen? För den printscreenar inte och jag vet inte vad jag ska trycka sen om du förstår..

Svar: Sen vet jag faktiskt inte, tyvärr.. :(
dailyhorses.blogg.se

2013-05-09 @ 11:12:34
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback