Alldeles för lugn dag

2013-05-05 @ 21:30:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Vaknade upp både i morse och igår morse med en panikkänsla av att jag hade något att göra som jag hade glömt. Har haft galet mycket planerat från morgon till kväll de senaste veckorna och nu dessa två dagar när jag haft det galet lugnt har det varit en alldeles för stor omställning för hjärnan, usch. Föredrar nog att ha mycket att göra och överplanerade dagar faktiskt!
 
Bull fick klättra en sväng idag men han var så övertaggad så tog en liten galoppsträcka också. Söthästen taktade hela tiden i princip, förstår inte riktigt varför han var så taggad idag men galet var det. Galet men kul! :)
 
Tack för era tips på inlägg förresten, jättebra verkligen. Ni får väldigt gärna skicka iväg en kommentar om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om. Alltid bra nu när "blogghjärnan" inte riktigt kommit igång ännu!
 
Jag har en hel del nya bilder också men de måste redigeras och lite sådär så de bjuder jag på senare! Många fina på mitt hjärta!

Kommentarer
Postat av: Maria

Kan inte du/ni lägga upp en video på ett vanlig ridpass. Hur de brukar se ut och så? Eller visa hur man gör skänkevikning o galoppombyten!! Skulle vara roligt eftersom jag inte rider (jag är vuxen) men jag tänkte börja till höst! Kram.

2013-05-05 @ 22:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback