Min Bulle

2013-07-29 @ 22:12:37 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Fick möjligheten att låna ett hackamore vilket jag velat testa på Bull ett bra tag så det gjorde jag igår. Hade inte så höga förväntningar för trodde att det skulle vara närmare ett självmordsförsök än ett bett som skulle fungera på Bull men jag hade fel. Gick faktiskt över förväntan, inte jättebra på grund av omständigheterna (första gången jag rider på nästan en månad, första gången jag rider med ett hackamore och, vad jag vet om, första gången Bull går på hackamore) men helt okej. Red lite i alla gångarter och jag var mest faschinerad över att det gick att stanna, haha. Han blev lite stark emellanåt men det är absolut ett bett jag ska införskaffa och ha att byta av med då och då! :)
 
Idag fick han bara en ordentlig ryckt och ompyssling av alla sina små sår samt sitt rinnande öga som han fått under betet. Han stod och sov och verkade njuta av att bli ompysslad. Finingen!
 
 
Förresten angående frågestunden (som ni hittar här!), undrar ni något till bara en av oss så skriv namnet innan frågan! Jag svarar när jag kommit hem igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback