Ponnyakuten 4

2013-01-14 @ 16:41:00 | Rebecka • Åsikter | © DailyHorses 2013
Igår var ju första programmet för denna säsongens Ponnyakuten och det har ju varit mycket snack och kritik inför årets problem. För er som inte vet om problemen kan ni läsa om dem här (länk). Folk tycker att alla problem är lika och att de inte är några "roliga problem" i år som någon skrev i kommentarsfältet hos ponnysanning.
 
Något jag tyckte var väldigt bra sagt i början av programmet av Tobbe var att de inte kan ta med sådanna problem som de inte kan lösa på två veckor. Att vissa av problemen går att lösa redan på castingen men att vissa tar alldeles för lång tid att lösa för att kunna ha med på lägret och kunna se någon skillnad. Många klagar men det är ju faktiskt inte så lätt att hitta de där problemen där det faktiskt kan hjälpa med två veckors ridläger hos Tobbe Larsson. Som Tobbe sa: "Vi måste välja de som vi kan hjälpa mest". Bra sagt!
 
 
Men framförallt tyckte jag programmet igår var otroligt skrattretande. Tv-snubbarna gjorde narr av barnen som stod där utan svar och med otroligt töntiga "problem". Som den jättelilla killen med en supersöt liten ponny som inte ville hoppa om mamman inte sprang framför. Hela situationen bara förlöjligades av tv och jag tyckte uppriktigt sagt synd om killen. Nej allt var bara... fruktansvärt skrattretande och töntig. Allt från problemen till tv-teamets arbete och alla dessa onödiga klipp på blommor som flyger i vinden, kom till saken liksom! Säger som Josefine Pehrson: #cut4pa4
 
Ett litet bytheway innan jag avslutar detta inlägg, är det bara jag eller är det ooootroligt irriterande när Tobbe står där med sina solbrillor och ska försöka se cool ut? Det är så himla nonchalant och oschysst mot barnen, i min mening. Jag hade inte velat bli bemött så hur soligt det än är ute. Jag vill kunna se personen i ögonen och jag tycker bara det ser brat-igt och överlägset ut. Usch!
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tycker det var mer lärorikt för några år sedan, jag tror ärligt inte att jag kommer snappa upp så mycket därifrån, men jag tycker samtidigt att det är kul att kolla på, men inte som "kunskapsprogram", längre liksom!:)

2013-01-14 @ 18:27:16
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Josefine

Haha, bra inlägg! :D Håller med om solglasögonen, så nochigt! Och fula är dom också, haha.

2013-01-14 @ 19:43:11
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback