Kall och trött

2013-01-15 @ 17:37:17 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Efter att ha spenderat hela skoldagen i ett iskallt stall känner jag nu knappt mina tår och är iskall överlag så nu tänkte jag gå och göra mig en varm kopp med choklad och krypa ner och titta på någon bra film!
 
Men först drar jag lite kort om min dag. Började med att min klasskompis som jag alltid åker med till stallet på tisdagar hade problem att ta sig fram pga all snön vilket gjorde att hon blev försenad så jag bestämde mig att ta mig i kragen och gå till stallet. Det är ju ändå bara ungefär 3km. Tänkte dock inte på att det var blixt halka så när jag var nästan ända framme gjorde jag världens vurpa och vred till mitt redan sabbade högerknä, bra jobbat!
 
Men jag bet ihop och red faktiskt på skoltid, gick väl inte bra precis men heller inte dåligt. Red en häst som absolut inte är min typ av häst. Hatar när man inte har något stöd i handen och till råga på det också en skänkeldöv häst. Nja inte min favorit men gjorde det bästa utav situationen iallafall. Insåg först när jag satt av att det kanske inte var sådär jättesmart att rida då knät gjorde ännu ondare efter.
Så tog mitt förnuft till fånga och valde helt enkelt att inte rida Flechen idag trots att det var första dagen jag har hand om honom igen sen jullovet.. Riktigt surt då jag verkligen ville rida ut i all snö men men, ibland måste mitt eget välbefinnande gå före, men bara ibland ;)
 
Hoppas ni haft en betydligt bättre dag än jag!
 
Så underbart, ska försöka få med nån som fan fota på fältet nån dag! :D
 

Kommentarer
Postat av: Sarah & Emilia

Kolla gärna in våran hästblogg. :)

2013-01-15 @ 17:58:07
URL: http://sydryttarna.blogg.se
Postat av: Louice

Nu måste vi ju passa på att rida runt västersjön när det ändå är snö!! ;)

Svar: Ja, men dom har vägarbete på industin nu men så fort dom är klara så man kan rida förbi där ska det bli race! :D
dailyhorses.blogg.se

2013-01-15 @ 21:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback