Jag saknar dig..

2013-01-31 @ 09:54:00 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
Utan dig finns det ingen mening med livet.. Varför ska jag gå upp på morgonen när inte du finns där? Varför ska jag äta när inte du kan? Varför ska jag sova när du aldrig kommer vakna igen? Varför ska jag vara i stallet när du inte längre finns där? Varför ska jag rida när jag aldrig mer får sitta på din rygg? Varför ska jag älska en häst igen när det inte kan vara du? Jag saknar dig så jävla mycket, mer och mer för varje dag som går.
 
Var i stallet igår men såg ingen mening med det, det gjorde bara så fruktansvärt ont.. Vad jag än gör finns han alltid i mina tankar och jag klarar inte att hålla tillbaka tårarna. Jag saknar dig min älskade vän, jag ser ingen mening med någonting när inte du finns här med mig..
 
Men jag ska försöka, för hans skull. Jag ska försöka att ge hästarna och stallet en chans till. Trots att jag verkligen inte vill.. Men han förtjänar det, så jag ska göra det för hans skull. Inte nu, inte imorgon men så småning om måste jag tvinga mig själv att försöka. Men i dagsläget vet jag inte ens varför jag sitter här i skolan, eller varför jag gick upp imorse..
 
Ingenting är sig likt utan dig, jag saknar dig av hela mitt hjärta. Du kommer alltid att vara min allra bästa vän..♥
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hanna keep it up! Du klarar detta <3 Du har fått världens chans med Bonny och så småningom kommer du att klara att vara i stallet och bli en grymmare ryttare :)

Svar: tack Anna, men jag tror min tid på hästryggen är över..
dailyhorses.blogg.se

2013-01-31 @ 10:27:14
URL: http://annasolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback