Igångsättning

2013-01-10 @ 11:54:00 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Som jag sagt så sätts Bull igång just nu efter vilan och just nu har jag bara skrittat några gånger. Ska ta det väldigt lugnt denna igångsättning, något jag bestämde utan eftertanke sådär haha. Men jag tänkte att det kunde vara bra för honom och bra för mig att kunna börja jobba med honom i skritten så han verkligen kan släppa efter och bli mjuk i sidorna innan vi börjar jobba med traven. Förhoppningsvis håller sig underlaget bra och i så fall börjar jag trava i nästa vecka och jag tänkte att han skulle vara igång bra att galoppera och börja hoppa lite smått om lite mer än två veckor. Sedan kör vi på som vanligt igen med fullt schema och träningar!
 
Är taggad till tusen att komma igång igen verkligen. Har till och med saknat att trimma på honom (vilket verkligen inte alltid är roligt när han har sina jag-är-jättestark-och-pigg-och-jag-tänker-inte-lyssna-alls-dagar, haha) och hoppas på att denna vilan gjort susen så han har lite lust att ställa upp och jobba. Sedan saknar jag självklart hoppningen och är jättetaggad att komma igång med den också. Denna terminen ska jag börja träna hos Erica varje vecka istället för varannan som det varit tidigare och det kommer bli superbra. Skönt att ha regelbundna träningar varje vecka då det ofta varit lite si och så med hoppningen hemma.
 
Nu ser jag verkligen fram emot denna terminen, kommer ha svårt med tålamodet och att sätta igång honom långsamt. Längtar! :)
 
Världens bästa! ♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad kul att komma igång igen :D

2013-01-10 @ 13:41:16
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Postat av: Jessica

kolla in bloggen jag delar med mina 3 kompisar :D

2013-01-10 @ 17:04:04
URL: http://feja.blogg.se/
Postat av: Maja

Sv: Tack så mycket ! :)

2013-01-10 @ 18:39:35
URL: http://majawallstrom.blogg.se/
Postat av: Jenny - hästblogg

Riktigt najs blogg! :)

Svar: Tack! :)
dailyhorses.blogg.se

2013-01-10 @ 18:45:04
URL: http://jenny.weride.se
Postat av: josefine

SV; Haha, ja det var som ett litet experiment det där inlägget. Så kul... alla tror jag e dum i huvudet :') haha

2013-01-10 @ 19:32:43
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback