Idétorka?

2013-01-17 @ 11:10:00 | Hanna • Åsikter | © DailyHorses 2013
Många skriver ofta på sina bloggar att de inte kommer på någonting att skriva om och att de inte vet vad som uppskattas att man tar upp. Jag tror inte det är idéerna som är problemen i mitt fall. Utan snarare att jag ska kunna sätta ord på mina tankar och känslor som är det jobbigaste. Men nu när vi haft bloggen i nästan två år så har man hittat sina små knep för att få fingrarna att flyga över tangentbordet.
 
Jag kom på när jag satt i skolan på rasterna grymma idéer att skriva om och satt då i skolan och skrev så fort jag fick rast. Men det var inte riktigt ett vinnande koncept men för min del så tror jag att jag behövde verkligen sitta på en stol med datan framför mig för att kunna skriva de bästa inläggen. Hemma sitter jag allt som oftast i sängen men en film på samtidigt eller som är pausad under tiden jag bloggar vilket gör att jag stressar iväg med inläggen utan egentligen lägga ordentligt med tid på dem.
 
Så numera sitter jag iofs fortfarande i sängen eftersom jag inte har något skrivbord på mitt rum. Men istället så kryssar jag ner allt annat på datorn och lägger all fokus på det jag skriver till bloggen. Gärna med riktigt bra musik strömmande ut ur högtalarna samtidigt. Det är då jag verkligen kan skriva som bäst och koncentrera mig på mina egna tankar och känslor för att få ner det på bästa sätt med ord.
 
Någonting som även får mig att få motivationen att ha så mycket nya och fräscha bilder och filmer som möjligt hela tiden. Inte bara den klassiska öronbilden när man rider utan riktiga bilder eller filmer när man rider. Det gör för min egen skull bloggen mer levande och roligare att återvända till varje dag. Nu har det blivit väldigt dåligt med det den sista tiden, men till helgen ska jag försöka få till en photoshoot så att det änligen kan bli lite liv här igen! :)
 
Vad har ni för knep för att få idéerna att komma och hur skriver ni era bästa inlägg?
 
En av de abslout bästa bilderna jag har på mig och monster Flechen ♥
 

Kommentarer
Postat av: Noomie Sundell

Jag är som du var. Har jättesvårt att sätta ord på tabkar och känslor utan att krångla till det ordentligt... "/
De. Där med bilder håller jag med om, alltid kul när man har nya och fräscha. Dock kan jag ju inte direkt fota på vardagarna och jag kan ju inte roda föera olika ridpass på helgerna bara för att fota till bloggen, haha.(x

2013-01-17 @ 12:23:09
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback