I am alive

2013-01-12 @ 15:04:38 | Hanna • Vardag | © DailyHorses 2013
Kände att jag var tvungen att förklara lite snabbt varför jag inte uppdaterat här sedan i torsdags kväll. Vaknade i fredags morse och mådde så sjukt illa att jag gick upp drack ett glas vatten och gick sen raka vägen och la mig igen. Sov bort hela den dagen och lämnade inte huset mer än för att åka och hämta stallnyckeln då jag var tvungen att jobba idag eftersom jag inte kunde hitta någon ersättare.
 
Så idag var jag i stallet vid 6 och fodrade, släppte ut hästar, mockade, fodrade lunch, lagade staket, släppte in hästar och tillslut gick på us årsmöte innan jag drog mig hemåt. Men det gick snabbt och enkelt att jobba idag och jag och Tea var grymt snabba så det var knappt jobbigt alls som tur var.
 
Men dagen höjdpunkt (förutom att fylla i lönelapp som alltid är det bästa med att jobba ;) ) var us årsmöte. För nu är jag fri från us för alltid. Nu har jag gjort min del i typ 5 år eller vad det nu är så nu är jag klar och aldrig mer. Riktigt skönt att slippa ett av alla måsten och istället bara kunna koppla av och andas imellan åt!
 
Nu ska jag spendera resten av Lördagen i sängen, känner mig fortfarande inte helt kry så ska försöka ändra på det tills imorgon tänkte jag ;)
 
Pussade naturligtvis massor på världens bästa ponny också ♥♥
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Älskar den bilden!:D

2013-01-12 @ 15:41:51
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback