Hoppträning

2013-01-10 @ 11:52:00 | Hanna • Träning | © DailyHorses 2013
Åh vad jag har längtat efter att få träna på riktigt och hoppa igen, det senaste så har jag mestadels lösgjort extremt stela och motvilliga ridskolehästar så jag kan lova att det har kliat i hela kroppen efter att få rida ordentligt och framförallt hoppa igen. För vad jag faktiskt tycker är allra roligast är hoppningen!
 
Men eftersom Flechen inte har hoppat på länge eftersom underlaget är rätt kasst ute och vi saknar vinterdäck till transporten så kunde jag inte åka och träna med honom hos Erica idag som jag vanligtvis gör på Onsdagar. Men tackvare världens bästa Erica så fick jag idag låna en utav hennes hästar så att jag kunde vara med och träna iallafall! Mycket glad Hanna!
 
Jag red Calle som kan kallas, en 5 årig valack som jag måste säga tar sig extremt bra! Han är väldigt trevlig att rida och ger en härlig känsla både på marken och i hoppningen. Har hoppat honom några gånger innan så jag hade lite koll på hur jag trodde han skulle vara. Men fel av mig ;)
 
Han hade inte hoppat på ett tag sa han och var mycket glad för att det äntligen var dags. Han var riktigt allert och hoppade som sjutton. Det enda problemen var att jag inte riktigt fick med mig honom i svängarna ibland och att han blev lite väl glad och drog efter hindren. Men med tanke på att han varit lite åt det latare hållet innan så var det bara roligt att han var glad. Fick ändra min ridning ganska rejält för att det skulle gå ihop sig men mot slutet tycker jag att det gick helt okej.
 
Framför allt var det väldigt roligt tyckte både Calle och jag och i slutändan så är det ju det som räknas eller hur? Det är ju trots allt därför jag håller på med hästar över huvudtaget ;)
 
Har tyvärr ingen bild på Calle så istället får ni en bild på mig och Bonny, an av de lyckligaste dagarna i mitt liv ♥
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad skönt att du kunde vara med!:D

Svar: Ja det var riktigt roligt att komma igång igen :)
dailyhorses.blogg.se

2013-01-10 @ 13:42:57
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Postat av: Anna

Hoppar du inte bonny ngt längre?

Svar: för tillfället vilar hon då hon varit lite ofräsh
dailyhorses.blogg.se

2013-01-10 @ 15:26:23
Postat av: Noomie Sundell

Ser ut som mig och Lexx ju! Vi hoppar både lika bra och lika högt...(:

2013-01-11 @ 09:37:49
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback