"Hoppning" på Daira

2013-01-06 @ 16:34:00 | Rebecka • Träning | © DailyHorses 2013
Även om jag ska rida ponny i gruppen på storhäst så fick jag Daira på hoppningen igår. Fast det är i och för sig inte jättestor skillnad då hon i princip är en övervuxen ponny, haha.
 
I alla fall så gick framridningen helt okej. Jag har aldrig ridit speciellt seriöst på Daira förut och jag hade inte heller de bästa förutsättningarna då tiden för mig (som just kommit hem från USA) var ungefär ett på natten. Jag hade svårt att få henne att ta stöd på ytter och hon ville helst bara trycka sig mot min innerskänkel så det var det vi kämpade med mest.
 
Själva hoppningen, som inte var jättemycket till hoppning då hindren låg på 50 cm och hästarna typ kunde kliva över det, gick bra efter ett tag. Hon trippade mest på stället i början och vågade inte släppa på då hon var rädd att någon skulle dra henne i munnen, men när hon insåg att jag inte skulle göra det blev hon superlycklig och taggade till. Fick dra upp huvudet på henne någon gång då hon ville dra på en brall men annars skötte hon sig och studsade glatt över hindren. Om hon väl får lite utmaning så tror jag att hon kan hoppa hus för hoppa kan hon (gärna staketet i hagen, haha). Antagligen får jag henne nästa vecka också och då vill jag har lite utmaning också.
 
Extremt tjock Daira för två somrar sedan med ett av barnen på ridlägret. Riktigt så tjock är hon inte nu även om hon är väldigt rund om magen nu också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback