För att sätta ord på saken

2013-01-06 @ 11:50:59 | Rebecka • Åsikter | © DailyHorses 2013
Många av er har säkert redan läst dessa inlägg men jag vill ändå visa dem eftersom jag tycker de har otroligt viktig punkt och sätter rätt ord på saker som folk bara tror de kan någonting om. Det första är från Timmie som ni kan läsa här. Han beskriver en typ av mobbning som inte inte INTE är tillåten. Att folk inte ska kunna gå till skolan av rädsla, att man ska få ångest på morgonen av att behöva ta sig till skolan eftersom man är rädd att man ska bli mobbad eller till och med slagen. Där har det gått över gränsen waaay over och ingen ska behöva stå ut med det. Jag kan verkligen inte förstå hur mobbare har mage att trycka ner någon på det sättet. Att se någon må dåligt, och slå på någon som redan ligger. Oacceptabelt!
 
Det andra inlägget är från Nellie Berntsson och ni kan läsa det här. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta inlägg då jag tycker att det sätter ord på det mesta. Att ingen typ av mobbning är ok. Det går inte att tänka att detta är ju bara en av många kommentarer på instagram eller hon är ju ändå så känd, det gör inget om jag trycker ner henne lite till. Det är så... fruktansvärt hur vissa av oss människor tänker. Hur vi reagerar utav avundsjuka utan att tänka efter först. Att bara skicka iväg den där spydiga kommentaren som kan såra så mycket, eftersom "hon har den där fina ponnyn" och "hon har alla de där nya fina kläderna"Hur har folk mage att trycka ner någon för att sedan tro att man ska få uppmärksamhet och status? Det är fel, fel, fel, fel!!!
 
Var tvungen att avreagera mig lite kände jag, för jag blev så fruktansvärt arg på att folk måste stå ut med att bli behandlade så. Att en tolvårig tjej ska behöva stå ut med dessa kommentarer varje dag från nära och "kära" eller att en kille ska behöva vara rädd att bli slagen i skolan för att han gillar hästar. Plötsligt känns de blickar och skratt jag själv fick mot mig som liten, som ingenting. Att världen är så elak, fyfan!
 
Låt oss bara vara snälla mot varandra, agreed?
 

Kommentarer
Postat av: Timmie

Jag blir glad i själen när jag läser att det finns folk som bryr sig och som delar med sig av sina tankar kring det här med mobbning. Ju fler vi blir ju större skillnad kan vi göra!

Tack för ett bra inlägg!
kram!

2013-01-06 @ 19:53:45
URL: http://dressyrkillen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback