Don't do this

2013-01-15 @ 11:14:00 | Rebecka • Tips | © DailyHorses 2013
Många bloggare ger ju ofta tips på hur man ska göra för att få fler läsare men jag tänkte tipsa om en sak som man inte ska göra, i alla fall inte om man ska få mig som läsare...
 
Det är jättebra att kommentera på andras bloggar för att själv få läsare till sin, det är ett jättebra tips verkligen. Det felet många gör dock är att skicka runt reklam i kommentarsfälten på andra bloggar och det är fruktansvärt irriterande. Att tipsa om en bloggtävling är okej men all annan reklam som skickas runt hit och dit är bara irriterande och ger inte bloggen ett bra rykte. Jag har i alla fall inte lust att börja läsa en blogg för att jag fått en oengagerad kommentar i stil med "Hej, kolla in min blogg!" som bloggaren klipper och klistrar in i varendra kommentarsfält som kan hittas. Nej, glöm det!
 
Något jag tycker är bra dock är när folk verkligen läser inläggen och kommenterar utefter det. Att få en lite längre eller i alla fall genomtänkt kommentar om inlägget man skrivit då blir man glad och då vill man gärna kika in på den bloggen och veta vem som står bakom kommentaren, och kanske fastnar man. Det är ett mycket hetare tips från mig!
 

Kommentarer
Postat av: Noomie Sundell

Håller med helt! Tycker det var bra skrivet. Den känslan man får när man ser att en hyfsat 'normal' kommentar som man fått finns på minst fem andra bloggar också, exakt likadan. Det är inte så roligt... >.<

2013-01-15 @ 12:27:29
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: RebeccaV-allroundryttare och hobbyfotograf

Det håller jag verkligen med om! Blir verkligen less på alla : 'jag har en bloggtävling, skulle bli så glad om du var med" Kolla min blogg" Osv... Usch på sånt!

2013-01-15 @ 14:16:04
URL: http://allroundhasten.blogg.se
Postat av: ALice

Håller med, vet inte hur många kommentarer som innehåller dehär orden: kolla min blogg?

2013-01-15 @ 16:35:41
URL: http://ahorselover.bloggplatsen.se
Postat av: Elin

Håller med, skrev ett inlägg om det och fick såna kommentarer på det... Vad duktiga folk är på att läsa..!

2013-01-15 @ 21:38:10
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Postat av: Wilma

Det var faktiskt ett jättebra tips, ska ta åt mig av det! :)

2013-01-17 @ 12:45:41
URL: http://Ziro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback