Äntligen vanlig torsdag

2013-01-17 @ 19:06:34 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
Kom precis hem och är helt lycklig och sprallig! Har haft en grymt bra dag eller iallafall eftermiddag och kväll. Som ni vet sedan innan så har jag spenderat mina torsdagseftermiddagar ute hos Erica och jobbat på mitt projektarbete men nu det senaste har det varit så himla mycket med Irlandspraktiken att vi har varit tvugna att använda torsdagarna för att det är ända tiden som alla kan tyvärr. Men nu när allt nästan är färdigt för resan så kunde jag äntligen få en vanlig torsdag igen. Så vid halv tre snåret hoppade jag på bussen mot Sjövik och Erica för att tillbringa eftermiddagen där! :D
 
Red två hästar åt Erica då hon var lite krasslig plus att hon hade massa bokföring att göra så hon han inte riktigt med stallet idag. Trimmade båda i ridhuset, två väldigt olika hästar. Den ena är rätt loj och måste ha mycket ben och framåt anda för att komma upp så mycket som möjligt i formen. Och den andra var super duper pigg och är jätte känslig så då måste man verkligen använda så små hjälper som möjligt för att hon inte skulle flyga i luften.
Men jag tyckte att båda gick helt okej idag faktiskt, i slutet släppte båda två och dom är väldigt trevliga att rida (det är alla Ericas hästar då dom är så sjukt välridna) när dom släpper igenom. Helt okej nöjd med dom ridpassen :)
 
Sist men inte minst var ju lilla Flechen som också ville ha motion för dagen! Vi har en gammal sommarhage som vi får rida i på vintern men det är ingen som gjort det innan mig idag så det låg 50cm orörd pudersnö där. Blev massa bus barbacka på termotäcke, precis som vi vill ha det jag och min prins ♥ Bästa på länge!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback