Svar från Rebecka - del 1

2013-08-10 @ 12:28:01 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
När började du tävla lokalt? Hur gammal?
Minns inte riktigt men 12/13 kanske.

Saknar du skrållan?
Saknar och saknar vet jag inte men jag är glad att jag fick den tid jag fick tillsammans med henne. Hon lärde mig väldigt mycket och jag har haft väldigt kul med henne. Självklart tycker jag fortfarande om henne!

Det högsta du har hoppat med ponny?
110 cm.
 
Det högsta du har hoppat med häst?
115/120 cm.

Vilka annan/andra sport/sporter gillar du utöver ridningen?
Simhoppet som jag gick på ett bra tag men också friidrott bland annat.

Hur många gånger har du ramlat av?
14, här hålls räkningen! ;)

Värsta avramlingen?
Aldrig slagit mig speciellt mycket när jag trillat av så har ingen "värsta avramling" på det sättet. Den pinsammaste däremot är min avramling på Kuhs under en lokal hopptävling på hemmaplan, haha. Här är den fångad på film... ;)
 
 

Vilken tävling är du mest nöjd med?
Min första lokala med Sune (länk) där vi knep placering. Den kommer vara svårslagen! Däremot har jag ju bra tävlingar med Bull med och då är jag nog mest nöjd med den rundan jag red i Grankärr (länk) senast. Visst, vi fick ett nedslag men det var en stor bedrift då och jag kände att min ridning var riktigt bra (om man får lov att säga så).

Dyraste "häst-saken"?
Bulls sadel!

Vad är de dyraste du har köpt?
Kan inte komma på något just nu men förmodligen typ min vinterjacka till stallet eller liknande!

Favorit märke?</div>
Vet inte om jag har något favoritmärke så, jag köper det jag tycker är snyggt oavsett märket. Det finns snygga och fula grejer från alla märken.

Hv polo vs spooks?
Svårt.. Spooks grejer är grymt snygga men deras utbud är inte så stort så därför väljer jag Hv Polo!

Det bästa som har hänt dig?
Jadu, den var svår. Att jag träffade Sune eller att jag fick Bull? Min resa till Mexiko står också högt på listan.

När du inte får tävla ponny längre, ska du sälja Bull och köpa storhäst?
Gillar inte att tänka tanken på att sälja Bull men jag vet att det en dag kommer vara nödvändigt. Jag tror inte att jag kommer att jobba med hästar i framtiden och eftersom jag vill ut och resa, flytta utomlands osv. så blir det svårt att ha en egen häst. Det är så det ser ut just nu men kanske ändras det i framtiden!
 
Du ska tävla lokalt på Kuhs i höst va?
Jag vet inte än, vi får se hur det blir med det.

Vad är ditt hittills bästa minne med Bull?
Somrarna då jag inte behöver stressa till, i och från stallet utan kan ta det lugnt och verkligen njuta av att det är min alldeles egna ponny som är sådär alldeles underbar! ♥ Mer specifikt kan jag nog inte säga.
 
 

Vad tycker du om ridskolan nu? Det har ju ändrats en del på senare tid.
Vill inte yttra mig om det såhär på en öppen blogg. Ja det har ändrats och enligt mig till det sämre.
 
Vad är din plan med bull? Tävlingar o så!
Just nu är det bara att jobba bort den där sommarmagen, öka konditionen och fortsätta kämpa i dressyren tills det sitter. Ska bli kul att börja hoppträna igen när vi kommer hem men innan dess vill jag inte sätta upp någon plan för tävlingar. Jag vet i alla fall att jag i år vill starta en LB med honom!

Vad är de bästa med bull?
Hans personlighet. Han är verkligen inte bara en ponny som står där i hagen, gör allt du säger på ridbanan och tuffar på i samma tempo i skogen. Han är busig, har glimten i ögat och är ibland en liten skitunge. Även om han kan bli lite kaxig så kan han bli fjantig och behöver verkligen ens stöd när det väl gäller. Och genom allt detta är han supersnäll egentligen och skulle inte göra någonting för att skada dig illa! :)

Vilka är de 3 bästa vedis hästarna?
Salsa är högst på listan såklart. Sedan kommer söta, lilla Maxim som jag hade mitt första år och sedan X-Mintha som är en D-ponny jag red 2011.

Vad vill du göra efter studenten?
Jag har många olika drömmar och mål med livet men just nu lutar det åt att plugga till något inom film och foto. Men det kan ändra sig på ett år!

Kommentarer
Postat av: -

Blir helt chockad när jag läste hur mycket ni har hunnit med o göra, trots att ni från början inte hade egna ponnier! hur kommer det sig att ni fick möjligheten att träna & tävla ridskolans ponnier, liksom hur började alltihop? :)

2013-08-16 @ 03:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback