Fin dag

2013-08-15 @ 20:55:35 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Har bara njutit av att slippa stressa och slippa ha saker att göra varenda sekund idag. Har städat i mitt rum samt i sadelkammaren där jag nu lagt in alla saker jag hade med mig (vilket var alldeles för mycket haha) och tagit med saker hem som behöver tvättas, lagas eller inte behöver användas förrän till vintern. Bara gått runt och pysslat hela dagen med andra ord.
 
Bull har bara fått gå och njuta i solen i hagen tillsammans med sin nya hagkompis, gamla ridskoleponnyn Whitan. De kommer få gå ute dygnet runt nu ett tag till och de är de enda hästarna tillbaka i stallet så det är lugnt och tyst i stallet. Imorgon tänkte jag rida lite på banan om Whitan inte blir alltför ledsen av att jag snor hennes hagkompis någon timme! ;)
 
Ikväll har jag sprungit en sväng som jag planerade, har lite abstinens av att gå från att röra på mig från morgon till kväll till att plötsligt ha hela dagen att slappa på. Måste göra någonting för att bli av med den ångesten som jag alltid får av att jag inte gör någonting!
 
 
Lite bilder från dagen. Ska försöka få med mig den ordentliga kameran någon dag, det var allt för länge sedan ni fick ordentliga bilder här! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback