Svar på kommentar

2012-09-25 @ 12:28:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
 Hej! :)
Jag tycker inte det är så snällt att skriva så som du gjorde nu. "över världens minsta hinder"... Det finns folk som läser er blogg dagligen som är på den nivån och är stolta över att dem kommer över en oxer på 60 cm. Tänk dig för lite, sen får ju alla skriva vad de vill, men bara en tanke! :)
 
Svar: För mig är det extremt lågt, jag förstår att det kanske inte är det för alla. Men den här bloggen drivs ju faktiskt utav mig och den ska ju då också handla om mig och hur jag ser på saker och ting? och för MIG är det det, för mig är 1m lågt numera för att jag har kommit så långt i MIN ridning och det är det jag skriver om och alltid kommer att skriva om på den här bloggen, hoppas ni förstår.
 
Det är alltså inget illa menat mot er som inte hoppar högre än 60cm, men för mig är det väldigt väldigt lågt :)
 

Kommentaren kom i samband med denna bild på framhoppningen på senaste träningen.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

en annan tanke! är det verkligen höjden som spelar roll på träning? är inte det viktiga anridningen och allt annat runt omkring viktigare än höjden när man tränar framför allt när man hopparfram!

2012-09-25 @ 13:00:56
Postat av: Sanna

Jag kan meddela att för Flechen med, att det är typ världens minsta hinder, för HONOM. För Qoucos jag hoppat in är det nästan världens största hinder, så det beror verkligen på för vem det gäller :).

2012-09-25 @ 13:15:27
Postat av: Nina

Jo, men det finns ju mindre hinder, och om man hoppar ännu mindre så kanske man kan känna sig lite nedstött för att detta var "världens minsta hinder", man kanske kan kalla det "litet hinder" eller något sådant :)

2012-09-26 @ 10:14:28
Postat av: Majken-hästbloggare

Jag tycker alla ska känna säg stolta att dom är på den nivå dom är, alla utvecklas olika fort, hoppar olika högt. Jag hoppar inte ens (bara ibland) för jag rider islandshäst, och jag är superstolt över att jag har hoppat 50cm barbacka. Var stolta, var er själva.

2012-09-26 @ 15:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback