Omotiverad

2012-09-06 @ 08:07:01 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Förstår verkligen inte hur lärarna tänker ibland. De tror verkligen att det ända ämne vi har är just deras och det ända vi gör på fritiden är att plugga. Sedan när vi till exempel ska ha våra prov rättade och de är långsamma på att rätta så skyller de på att "vi vill faktiskt också ha ett liv utanför jobbet". Like what?
Är väldigt omotiverad till skolan just för tillfället och vill helst bara gå hem och dra täcket över huvudet ungefär. Denna terminen kommer bli den värsta terminen någonsin i skolväg och det gäller att hålla motivationen uppe och göra alla uppgifter i tid. Till jul har vi till exempel slutprov i matte och fysik, de allra svåraste ämnena, och en massa andra prov och uppgifter under tidens gång.
 
Tur att jag har Bull utanför skolan annars hade jag suttit hela dagarna och pluggat (vilket hade varit bra för betygen men inte för hälsan, haha) och dessutom ger han mig motivation. En ridtur på honom för att försöka släppa stressen och koppla av så går det lättare att sköta plugget sedan om jag får säga det själv. På hästfronten ser det ljust ut just nu. Idag är det dressyrträning, på tisdag är det hoppträning, nästa helg händer spännande saker och helgen efter det är det tävling igen. Känner mig peppad att prestera bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback