Mitt projektarbete - Bornyr

2012-09-23 @ 09:46:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Som många av er säkert redan vet så läser man sista året på gymnasiet en kurs som heter projektarbete. Det innbär att man själv ska hitta på ett projekt (inom vissa ramar) som ska vara anknytet till den linje man går. Och eftersom jag läser hästhållning så ville jag självklart ha någonting med hästar att göra.
 
Erica och jag kom därför överens om att jag skulle få låna hennes gamla tävlingshäst, Bornyr. Bornyr är ett fjortonårigt fux sto som har tävlat upp till 140cm tillsammans med Erica. Dom har varit ett ekipage under en lång tid nu och Bonny som hon kallas är världens bästa läromästare!
 
Mitt projektarbete kommer att vara att träna och tävla med denna underbara häst, det är världens chans som jag har fått av Erica och som jag komer vara evigt tacksam över! Vårt slutmål är att vi tillsammans ska ha hoppat minst 120cm klasser med bra resultat innan jag tar studenten. Målet är att jag ska utvecklas som ryttare så att jag tillsammans med denna rutinerade häst klarar av att hoppa dessa klasser med bra resultat.
Detta kommer innefatta massor med träningar och ridning överlag på Bonny vilket jag är extremt glad över. Hon är en utav de ärligaste hästar jag hoppat och gör alltid sitt bästa för att lösa situationen. Hoppade henne lite i sommras och det kändes verkligen hur bra som helst, fina hästen♥
 
Planen är att vi om ca 4 veckor ska komma ut och hoppa några småklasser i 90 och 100cm. Efter det får vi göra en liten utvärdering och se hur vi ska gå tillväga efter det.
 
Ni kommer att få följa hela min och Bonnys resa ihop, från start tills dess att vi förhoppnignsvis når vårt mål inom tidsramen.
 
Ännu ett enormt tack till världens bästa Erica som gör detta möjligt för mig! ♥
 
 
Vet att ni sett bilden typ 100 gånger vid det här laget.. Förhoppnignsvis kan vi få bilder på mig och Bonny så snart som möjligt! :D
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Gud vad roligt, skulle inte sagt nej till det, haha!:D

2012-09-23 @ 11:22:51
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Sara

åh vad roligt :D

2012-09-23 @ 15:59:51
URL: http://tvaryttareenponny.blogg.se
Postat av: Sofia :)

Åh gud va kul! <3 :)

2012-09-23 @ 17:34:35
URL: http://sagoponnisar.blogg.se
Postat av: Li

Vad roligt! :D

2012-09-26 @ 00:33:52
URL: http://linester.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback