Hoppträning

2012-09-13 @ 09:56:00 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
 
Första tränigen för mig och Flechen efter att han kom hem från sommarbetet. Men från och med nu ska vi verkligen ta tag i grejerna och komma igång med träningen ordentligt! DEt behöver vi båda två känner jag, ska verkligen lägga upp ett ordentligt träningschema för oss båda nu som ska hållas till varje pris för att vi båda ska kunna utvecklas så mycket som det bara går!
 
Igår var vi och tränade för världens bästa Erica. Det var som sagt min och Flechens första träning ihop sen innan sommaren så vi var båda lite ringrostiga och det kändes till en början.. Han var riktigt loj på små hinder och sög inte alls tag i övningarna själv. Han la in sina små travsteg innan hindren för att han inte riktigt orkade hålla ihop sig och det kändes bara fel, det mesta.
Men när vi väl kom igång och hindren kom upp lite så började flechen tycka det var kul och taggade lite. Då hoppade han riktigt fint och vi fick några riktigt fina språng som kändes super! Han hoppar överlag rätt kasst på småhinder och tycker inte alls det är roligt förens de kommer upp på ca 1m och högre. Dock måste han faktiskt lära sig att anstränga sig lite ;)
 
Överlag rätt nöjd med träningen, det var nyttigt för oss båda och sista rundan kändes jätte fin!
 
Plutten min♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback