Fullt fart

2012-09-22 @ 21:39:25 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Har inte haft en ledig sekund idag kan jag lova. Som ni vet så red jag dock itne Flechen igår så det måste jag göra imorgon och försöka trimma lite på honom, det behövs!
 
Var iallafall på Sjövik och red tre hästar, en timme per häst blev det. Började med den finaste av dom alla, Wirkeness. Hon har lite lat idag och ville inte riktigt bjuda till men när hon väl gjorde det, herregud vilken häst det är alltså! Den känslan man får på henne är helt otrolig, och sen är hon ju så sjukt välriden också.
Hingsten Anton blev häst nummer två, även han var lite lat i början men var riktigt fin när han väl kommit igång! Även där en sån sjukt fin häst så det finns inte. Säg vad du vill göra och han fixar det, ja det är verkligen den känslan man får när man rider markarbete på honom!
Sist ut var Irma och även henne gick det bra med när hon väl kommit gång med sin bakkärra och började tänka lite framåt själv ;) Passade även på att putsa upp de flesta av Ericas träns och göra lite extra fint i sadelkammaren när jag väntade på att pappa skull hämta mig :)
 
Var hemma och bytte om en snabbis och sedan iväg för födelsedagsfika men underbara vänner, bästa sättet att avsluta en fullspäckad dag på!♥
Nu är jag dock grymt trött, efter att ha tillbringat 9 timmar i stallet idag och 3 utav dem på hästryggen så känner jag mig rätt sliten. Börjar jobba vid 6 imon så förtjänar en god natts sömn nu känner jag!
 
Wirkeness, shit vilken häst det är alltså, inga hinder är för höga där inte.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback