Dressyrträning

2012-09-24 @ 21:14:18 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
Tränade som sagt dressyr idag, kände min väldigt seriös när jag lindade benen och matchade och mixade för att vara snygga på dressyträningen. Måste säga att det var väldigt synd att ingen hade kamera med sig, hade gärna haft några bilder från träningen, får försöka fixa det till nästa gång!
 
Jobbade mest på att Flechen skulle släppa efter i båda sidorna och verkligen vara mjuk och fin i kroppen, framförallt i halsen som han gärna spänner lite även om han går i form. Fick jobba lite med att få igenom honom i sidorna till en början men när det väl satt och jag verklgien red varje steg så kändes det super bra!
I slutet hade jag en grym känsla, hittade även rätt sits på ett helt annat sätt och kände verkligen hur det påverkade hur Flechen reagerade, jag satt rakt upp och ner och då var han bara där under mig och var kanon fin, satt ner i traven, vilket jag aldrig gör annars då den är hemst studsig, och kom ner jätte bra och det kändes verklgien kanon!
 
Ska fortsätta att träna för Angelica iallafall en gång varannan vecka, det är bara den ekonimiska biten som ska gå ihop också, haha man kommer inte långt med 1050 i månaden ;)
 
Måste som sagt ha lite nya bilder nu snart ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback