Träning för Svante

2012-10-16 @ 21:54:29 | Hanna • Bornyr | © DailyHorses 2013
Om någon nu mot förmodan har missat det så var jag alltså och tränade för Svante Johansson idag med bästa Bonny! Svante är A-tränare och har jätte storerfarenhet då han själv tävlar på hög nivå. Så det var riktigt roligt att få den här chansen att vara med och träna för honom!
 
Hoppade lite banhoppning idag. Olika linjer och bågar med visst antal galoppsprång och hinder direkt efter snäv sväng osv. Riktigt bra bana med mycket tanke bakom som gav väldigt mycket för alla som var med. Både jag på min 14 åriga häst och andra som hade 4 åringar hade lika mycket nytta av övningarna, riktigt bra!
 
Bonny var riktigt taggad måste jag säga. När hon fick på sig tävlingstäcke och transportskydd hemma i stallgången växte hon den halv decimeter och hon verkligen hoppade in i transporen, hon är ju bara för söt! Väl där tyckte hon att det var jätte kul och hade en hel del spring i benen ;) Hade lite "problem" i början då hon gärna sög lite väl bra på hindren och inte riktigt bromsade upp och lyssnade på mina förhållningar. Men Svante tyckte att jag gjorde det bra och att vi passade ihop.
 
När hindren sedan kom upp på lite högre höjd bromsade hon själv upp sig lite mer naturligt och tog då även mina förhållnignar mycket bättre! Sista rundan låg på ca 110cm och det kändes så sjukt bra! Hade lite tendens till att det gick snabbare och snabbare men när jag väl fick koll på det så var Bonny klockren!
Sista rundan kändes super och jag hade världens känsla, riktigt kul!
 
För er som följt med ett tag eller känner mig vet att jag nästan aldrig är nöjd efter träningar/tävlingar men idag är jag verkligen det. Det kändes superbra och Svante gav beröm till mig och sa att det var mjuk och trevlig ridning och att jag gjorde det väldigt bra. Så himla kul att få det berömet av någon som är så duktig som han! :D
 
Stort tack ska dock till bästa Emil som körde mig och Bonny idag och var med och hjälpte till, utan honom hade det aldrig gått så, stort tack till honom! :D
 
 
Världens bästa Bonny! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback