Sen kväll

2012-10-17 @ 20:31:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Fullrulle även idag trotts att jag är galet trött och helst hade legat i sängen hela dagen, men så går det inte till när han heter Hanna inte ;)
 
Efter skolan åkte jag direkt ut till Sjövik för att rida lite. Slängde in alla hästar och sedan var det bara och välja och vraka vad jag ville rida just idag. Blev två hästar idag precis som jag trodde, det blev helt perfekt för då fick Bonny vila efter gårdagens träning och alla andra motionerades, bra tajming ;)
 
Jag red den nyaste hästen i stallet, Wild Lady, kallad Wilda. Har inte ridit henne innan så det var kul att testa henne. Hon är fuxsto och visade det lite till en början och tjurade när jag la på skänkel osv. Men när hon väl accepterat att jag inte tänkte ge mig så gav hon efter och var jätte trevlig att rida på! Mjuk och fin och lyssnade bra, precis som alla Ericas hästar helt enkelt ;)
 
Andra hästen blev fyraåringen Calle. Har endast ridit honom en gång innan och då hoppade jag så det var intressant att endast rida dressyr på honom idag. Han var dock väldigt trevlig och fin att rida på marken, precis som i hoppningen. Lite tjurskallig när han inte fick vara så lat som han ville men när han väl kom igång så var han riktigt trevlig. Härliga gångarter för att vara hopphäst och mjuk och sammarbetsvillig. Kändes kanonbra och var superroligt!
 
Ska dit imorgon igen, så ska jag försöka hinna med tre hästar, det kan bli tajt om tid men dessto roligare! :D

Har tyvärr inga bilder på några av dessa hästar, men vet att Emma har lite bilder på några av hästarna när jag rider, ska försöka få dom skickade till mig så ni får se! :)
 

Kommentarer
Postat av: Philippa & Johanna

sv: okej, vad kul :)
kram Philippa

2012-10-17 @ 21:15:44
URL: http://ponnymupps.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback