Lång dag

2012-10-16 @ 22:44:54 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag har nog faktiskt varit den längsta dagen på sjukt länge! Har varit igång sen 08.00 och kom inte hem förens vid nio. Fullt ös hela dagen men det är ju så jag vill ha det så jag har bara mig själv att skylla på ;)
 
Åkte ut till Sjövik vid åtta i morse och hjälpte till att mocka hos nästan alla hästar samt fixade iordning Bonny och packade transporten. Halv 11 kom Emil och plockade upp mig och Bonny och vi begav oss bort till Lexarp för träningen för Svante.
 
Var tillbaka på Sjövik runt två tiden och då fixade jag åt Bonny, borstade och skämde bort henne lite med massa godis och gosiga täcken. Var redan i fullgång så passade på att städa lite i sadelkammaren, putsa av lite utrustning och plocka bort alla hinder i ridhuset innan jag gick in och käkade lite välbehövlig mat.
 
Sen var det raka vägen till Flechen, fixa stallet och rida honom en sväng på banan. Var så trött att det fick bli en snabbis i skritt och trav men Flechen var fin!
Åkte vidare till Jfk och hjälpte till på en gröntkortkurs och visade hur man lindade ben, oj så intressant det var! ;) Eller?
 
Sen vid åtta så hade jag och Frida voltigeträning på Mutje med snälla Annika som var med och longerade. Kom hem vid nio och nu är jag så trött att jag tror jag kommer att somna på tangentbordet.
 
Dags för sängen vi hörs imorgon! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback