Höstlov

2012-10-28 @ 19:36:25 | Hanna • Vardag | © DailyHorses 2013
Åh, lov lov underbara lov! Finns inget bättre än att kunna säga att jag är ledig för jag har loov! Awsomeness på hög nivå! ;)
Det betyder massa extra tid över till att göra roligheter på right? Slappa dagar utan krav osv osv?
 
Nja, heter man Hanna Bergman fungerar livet inte riktigt så ;) Jag kommer ha fullt upp hela lovet, men det är exakt så jag vill ha det! Jag kommer spendera dagarna ute på Sjövik, hjälpa Erica med allt hon nu kan tänkas vilja ha hjälp med och eftermiddagarna kommer gå åt att rida Flechen, umgås med vänner, sena kvällar och allt det där man aldrig hinner med när man måste upp tidigt till skolan!
 
Mitt lov kommer att bli så sjuukt bra!
Imorgon börjar jag dock med en mjukstart, har lite skolarbete som ska göras, det ska matas av. Flechen ska ridas och jag funderar också på att åka och klippa Boy så att han är snygg och framförallt funktionsklippt inför lokala nästa helg!
 
Åh vad de ska bli kul, tror jag ska gå och lägga mig redan nu så jag kan vakna imorgon och känna att det är lov, bästa känslan ever! ;)
 
Enda bilden jag hittade när Boy e klippt. Såhär ska han iaf klippas även iår då han blev jätte svettig efter en enda klass på klubbisen :P
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Loooooov <3 Haha, så skönt att inte behöva tänka på när man ska lägga sig.. ;)

2012-10-28 @ 20:54:54
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback