Gårdagens hoppträning

2012-10-04 @ 12:09:16 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
Orkade verkligen inte skriv om träningen igårkväll så ni får det nu istället!
 
Började med en ganska ordentlig framridning som vi alltid gör i början av träningarna, dock var min sits rätt usel vilket påverkade Flechen mycket så jag fick släppa stigbyglarna och sitta enr i traven hela framridnignen för att verkligen komma ner i sadeln och sitta nära och med honom i varje steg, då blev han faktiskt väldigt fin!
Plockade upp lite trav och galoppbommar och det fick väl lite sådär, han var stark och sprang lite med mig utan att jag riktigt kunde inverka på honom.
 
Detta fortsatte även lite i hoppningen och det kändes som om han stod emot lite och ville itne riktigt samarbeta. Men han löste uppgifterna bra även om det blev rätt mycket travsteg innan vissa hinder. Hoppade en liten bana medlite linjer och bågar vilket alltid är svårt på Flechen då han faktiskt är som han är (Ska skriva ett inlägg om detta senare). Men Erica var nöjd och tyckte att det gick bra även om jag inte fick någon kanonkänsla precis.
Men det kan å andra sidan inte då kanonbra varje gång!
 
Jag vet ju att han kan om han vill, vi måste bara lära oss att sammarbeta lite bättre så att mina signaler verkligen går fram i alla lägen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback