Effektiv dag

2012-10-19 @ 21:43:54 | Hanna • Vardag | © DailyHorses 2013
Har varit igång sedan 08.00 idag och det känns som om det har varit fullt ös hela tiden, men jag gillar det! Finns det någonting tråkigare än att inte ha någonting att göra? Att bara gå omkring och göra ingenting alls? Nej jag tror verkligen inte det! Jag vill ha någonting att göra hela tiden, det måste hända saker hela tiden annars blir jag uttråkad och allmänt trött och hängig.
 
Så denna dagen har varit rätt perfekt för mig faktiskt! Började dagen med idrott, var inte speciellt taggad men när vi väl kom igång vad det faktiskt riktigt kul även om det var galet jobbigt! Jobbade grymt mycket med bålen, framförallt magen idag. Massa nyttiga övningar för att stärka både yttre, inre och de sneda magmusklerna. Me like!
 
Sedan var det massa arbete i skolan. Fick en del gjort även om det spårade ut lite mitt på någonstans när hjärnan inte längre gick med på att stirra på en dataskärm med en himlans massa ord på ;)
 
Helt okej skoldag ändå, fredagar är rätt bra faktiskt, mycket tack vare idrotten ;)
 
Han rida tre hästar hos Erica, berättar mer om det senare om jag orkar, och sedan full fart mot Jfk för att hoppa på bästa Boy och det kändes så himla bra på honom! Även han ska få ett alldeles eget inlägg senare eller under morgondagen ;)
 
Kvällen spenderas hemma i mjukiskläder även om jag hellre hade hängt med lite vänner ut ikväll. Men börjar man jobba 06.00 dagen därpå så är det inte lika roligt att gå upp imorgon om man går ut ikväll. Det får bli en annan helg istället ;)
 
Fina Boy♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback