Bra dag

2012-10-18 @ 21:35:16 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Iallafall efter skolan var slut för dagen, det är först då jag vaknar till på riktigt ;)
 
Trimmade på finaste Bonny idag i ridhuset, hon är bara så underbar, lilla prinsessan♥ Idag satt det mesta måste jag säga, alla signaler gick fram med bara en liten hjälp, hon lyssnade bra både fram och tillbaka utan problem. Flyttade fint för skänklarna när jag bad om det och ja vad mer ska jag säga? Allt var så himla enkelt och satt helt enkelt! Emma fotade även några dressyrbilder på oss som ni ska få så fort jag själv har fått dem :)
 
Red även Wiran, hon är inte så dum hon heller ;) Idag var hon dock ganska lat, fick ha ett spö i handen för att hon skulle ha egen framåtbjudning men då gick det mycket lättare. Dock är hon ganska svår att rida när hon själv inte bjuder framåt, då är det väldigt svårt att få med bakkärran och få en bra nacke på henne. Men det kändes som om jag fick till det bra på slutet iallafall så jag är nöjd!
 
Han tyvärr bara rida två idag, hade hoppats på tre men det hans inte med helt enkelt. Var tvungen att vara på jfk vid 6 då jag lovat att hjälpa till när några barn skulle få testa på voltige. Jag och Frida visade hur det kan se ut om man tränar en del och efter det fick barnen testa. Jag tröttnade dock rätt snabbt och smet ner och tittade på en clinic istället. Ska skriva mer om den som ni får läsa imorgon eller under helgen! :)
 
Nu är jag iallafall äntligen hemma och har fått i mig lite mat, ska skriva ihop lite fler av era önskeinlägg nu som kommer upp under morgondagen!
 
Finaste Bonny♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback