Vårkänslor?

2012-11-23 @ 20:47:06 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
Jag har aldrig påstått att Flechen är det allra minsta normal, men att ha vår känslor i slutet av november.. Ja ibland börjar till och med jag undra lite hur sjutton den hästen fungerar! Visst att det har varit ganska varmt och solen sken nästan hela dagen så det kändes lite som vår när man var ute mitt på dagen. Men att Flechen ska bli så satans pigg att det inte gick att stanna var jag inte riktigt beredd på!
 
Skulle rida bort och trimma på galoppbanan ute i skogen för att dels ge honom omväxling vilket jag tycker är otroligt viktigt men samtidigt trimma lite lätt på honom. Blev galet sugen på att hoppa lite stockar när jag kom dit men det sket sig då jag inte ens kunde trava normalt då Fleche mest studsade på stället och ville explodera. Trots att han höll på att krypa ur skinner mest hela tiden så gick han faktiskt mot min förmodan i en väldigt fin och bärig form. Hade en super känsla och hade verkligen bakbenen under honom och hela honom framför mig kändes det som. Dock gick det alldeles för fort! Och det enda som inte fungerade idag var faktiskt bromsen! Så fort jag tog i honom blev ha as lack på mig och studsade iväg istället, inte alls likt honom men det var kul att se honom så himla upplivad och glad iallafall ;)
 

Kommentarer
Postat av: hanna :)

Jag har tänkt på en sak. Den svarta plastgrejen (vet inte vad det heter) du har på stigbygeln vid tån. Vad heter det och hur mycket kostar såna? Kan du inte berätta lite om den typ, haha. Skillnad på att rida med eller utan osv?

2012-11-27 @ 00:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback