Tävlingsdebut med Bornyr

2012-11-11 @ 21:07:06 | Hanna • Bornyr | © DailyHorses 2013
Ska försöka skriva ihop detta lite snabbt innan jag somnar framför en bra bilm tänkte jag. Känns som om det var förra veckan vi tävlade och inte för 8 timmar sedan.. Men men här har ni en snabbis iallafall!
 
LB 110cm 0+4 fel 12 plac.
 Fick en jättebra känsla på framhoppningen och hade full koll på banan och kände mig säker. Kom in på banan och kände hur sjukt kul Bonny tyckte att det var! På framhoppningen var hon lite framtung i vissa lägen men så kom hon in på banan och det kändes som om hon sa nått i stil med "håll i dig och visa vägen, det här fixar vi!" Haha asså hennes inställning, så sjukt go! Hade iallafall en super runda i grunden, kändes riktigt riktigt bra faktiskt. Sedan släppte underlaget lite för oss precis innn första iomhoppningen så vi tappade lite balans, tempo och ytterbogen vilket resulterade i ett nedslag. Med resten av rundan kändes riktigt kanon och jag var svin nöjd! Hade världens goaste känsla och hade så grymt roligt inne på banan! Det var inte alls många dubbel nollor så jag lyckades knipa åt mig en 12e placering. Grymt kul med en placering i första starten ihop! :D
 
LB+5 115 cm 0+12 fel
Hade inte riktigt samma bra känsla efter framhoppnignen i denna klassen men det kändes ändå bra och som om vi skulle fixa det här jag och Bonny. Grunden flöt på väldigt bra. Fick in rätt antal galoppsprång överallt. Kände att allt verkligen stämde och att jag red bra. Sista hindret i grunden var en komination och jag fick inte riktigt ihop henne helt efter den och hade ett snörpligt pet på den. Fick en riktig blackout och glömde vägen efter det hindret så la en volt för att få en ny anridning. Då gick det kanon och vi fortsatte bra hela vägen till komben som va sista där jag fick lite bråttom och det blev en komunikationsmiss där jag sa hoppa och Bonny ville ha in ett till så petade a hindret.
Men jag är verkligen supernöjd. De felen som kom var ryttarmissar hela vägen och det är sådant jag måste finslipa på och få mer erfaranhet på. Det kommer bara att gå framåt härifrån och det kändes verkligen jättebra!
 
Riktigt nöjd med dagen och med alla dessa debuter som det blev idag! Har ju faktiskt debuterat både LB, LB+5, regionaltävling och på en ny häst ;) Inte illa pinkat ändå måste jag säga. Erica verkade också nöjd med oss för dagen så det var ju skönt ;)
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad roligt att det gick bra!:)

2012-11-12 @ 21:11:56
URL: http://Slowmotionphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback