Tävling 10/11

2012-11-10 @ 17:53:06 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
LD+5 (85 cm)
Han kändes bra på framridning och framhoppning och jag var taggad inför banan som var en vanlig A:0 A:0 med omhoppning (anledningen till att de lägger till +5 är för att om det bara är LD måste det vara en clear round). Satte upp ett bra tempo från början och Bull tog chansen att öka lite till haha. Men runt banan kom vi och en fjärdeplacering trots att jag totalmissade första omhoppningssvängen. Det var väl inte en jättevacker runda precis men är nöjd och vi hade framför allt väldigt roligt! :)
 
LC (90 cm)
Fick något stopp på framhoppningen men sista språnget på oxern är jag supernöjd med där jag verkligen red honom fram till handen. Inne på banan satte jag tyvärr ett lite för lågt tempo till ettan och fick ett stopp men det tar jag helt på mig själv. Andra gången hoppade han men sedan kom vi inte längre. Tvåan var från utgången och såfort jag vänt därifrån så ville han inte gå fram alls utan stannade av liksom. Hjälpte inte hur mycket jag skänklade utan han sa nej. Fick två stopp där och var uteslutna, och då var jag inte glad på honom. Jag gillar inte att skylla på hästen och för det mesta gör jag inte det men nu var han bara dryg, 90 cm kliver vi över på träning och nu drygade han sig bara. Höjden är ju inga problem, det sitter i huvudet på honom. Denna gången var jag målmedveten och visste vad jag skulle göra men inte hjälpte det. Jaja, nöjd med första klassen och missnöjd med andra så som det brukar se ut med andra ord.. ;)
 
Filmen tar en himla tid så den får ni imorgon, nu ska jag till JFK för att kolla på slutet av tävlingarna och även klicka lite bilder! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback