Stjärnan ♥

2012-11-08 @ 21:58:00 | Hanna • Bornyr | © DailyHorses 2013
Hoppade världens bästa Bonny idag, sista hoppningen innan helgen och vår tävlingsdebut! Tränade för Erica och fick massa värdefulla tips som jag ska ta med mig tills på Söndag och om jag får till det och rider som jag gjorde i slutet idag kommer jag komma hem med två kanon rundor i bagaget!
 
Vi hoppade en liten kombination på ena långsidan och sedan enkelhinder på diagonalerna samt på andra lågsidan. Inget komplicerat alls, bara komma rätt på hinder och få ett bra flyt. I början gick det lite sådär innan vi började sammarbeta och jag började rida ordentligt och verkligen tro på mina lägen och fullfölja.
 
Hoppade en liten bana ca 3-4 gånger på lite olika höjder. Avslutade med en runda när hindren låg på en blandning mellan 120-135cm. Fick en super runda och det kändes så sjukt enkelt när allt väl stämde! Att flyga över en 130cm oxer och känna att shit det här klarar vi utan problem! Det var så sjukt underbart, går inte beskriva!
 
Det jag ska ha med mig i bakhuvudet är att ha en bra galopp så att jag kan spänna fjädern ordentligt i henne men samtidigt kunna sitta upp mot hindren om vi skulle ligga i ett sådant läge. Men ska hålla kvar den känslan jag fick idag tills på Söndag så grejar vi det här jag och bästa Bonny!
 
Åh bästa Bonny och framförallt bästa Erica som gör detta möjligt, går itne beskriva hur tacksam jag är!♥
 
Klassisk öronbild från idag! :D Haha tänk att vi hoppat detta, underbara hästen!
 
Hoppas på nya fräscha bilder till helgen! :D
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Usch vad högt, haha!;)

2012-11-09 @ 20:31:14
URL: http://Slowmotionphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback